title
Adresa e-mail sau username: Parola: Login
Am uitat parola :( Fa-ti cont!

ChildOfTheUniverse

Fata, 68 ani, Le Havre
Blog/site personal:
https://innegociable-constellation.tumblr.com/
Unde lucrezi/inveti:
Théophile Gautier
Hobby-uri:

Prietenii lui ChildOfTheUniverseRaspunsuri la intrebari

Comentarii profil

ChildOfTheUniverse a comentat pe profilul lui Hisoka pe 24 martie 2016
Awe, mulţumesc ^-^ L-am schimbat pentru că începea să mă enerveze numele şi anumite răspunsuri mai vechi
Din 2014 până acum mi-am schimbat destul de mult părerile.
Am auzit şi eu că ninge şi îmi pare rău pentru voi, nu e de ajuns că a fost ger iarna asta..La noi este destul de schimbătoare vremea, sunt câteva zile cu soare şi se ajunge până la temperaturi de 12° şi mai apoi se înnorează şi începe să plouă iar temperaturile scad până pe la 3°. Dar m-am obişnuit, aşa a fost dintotdeauna în Franţa.
La catolici este Paştele duminica asta şi avem liber luni, ce bine o duc ei oh my fucking god la noi a căzut fix pe 1 mai şi te trezeşti în pădure cu mici şi ouă vopsite în pana mea =)

Hisoka a zis pe 26 martie 2016
Oh Mie îmi plăcea și numele ăla, era drăguț.
Cam așa e și la noi vremea de o perioadă. Ba e se înnorează,ba e cald de mori.
Oh..e bine, lol noi mai avem până în mai. Plâng ;-;
Lol, dar tot avem liber și de 1 mai. Mici cu ouă? Wtf. Mi se pare grețoasă combinația omg. =) Eh, mai am săptămâni de teste până atunci. :c
La voi e tâmpenia aia de Săptămâna Altfel?

ChildOfTheUniverse a comentat pe profilul lui Hisoka pe 29 martie 2016
Nu, nu avem Săptămâna Altfel. Însă avem oricum activităţi pe timpul şcolii, de exemplu la biologie, acummm .. 2 săptămâni parcă, ne-au adus elevi de clasa a4-a pe care i-am dus la cantina şcolii şi cărora trebuia să le prezentăm un proiect legat de cum să te alimentezi sănătos, în mod special la micul dejun, de ce este important, stuff like that. Tocmai de-asta îmi place şcoala în Franţa, îmbină teoria cu plăcutul. Însă nu avem tot timpul activităţi de genul, dar tot cred că contează.
Voi ce faceţi în Săptămâna Altfel?

Hisoka a zis pe 30 martie 2016
E bine de voi. Pe noi ne obligă să ne ducem la activități și ne dă notă mică la engleză dacă nu venim și nu vreau asta. (lol) Chiar profa de franceză povestea despre astfel de ore de când a fost în Franța pt idk ce pregătire, și cred că în România, față de alte state dezvoltate fac școala în așa fel încât să ți se facă silă de ea. Și nu doar elevii se plâng, au început și profesorii să se vaite că nu mai suportă sistemul de învățământ prea încărcat. Vi acasă extenuat și încă mai ai teme. E holy shit rău.
O să facem niște activități ”de dezvoltare” cu psihologi, o să facem o activitate cu gătit și o să mergem prin centru să împărțim prăjituri la babe și moși -.-, o să mergem la teatru, o să mergem la Platza și idk ce o să mai facem, dar mai mult ca sigur o să fie ceva lame și de rahat la care o să fi obligat să participi But, this is Romania. Ști prea bine cum e cred.

ChildOfTheUniverse a comentat pe profilul lui Hisoka pe 01 aprilie 2016
Hmm, partea cu psihologii sună destul de intersantă, însă depinde mult şi de psihologi pentru că sunt unii foarte de căcat care te întreabă dacă eşti fericit, dacă ai prieteni şi numesc asta "şedinţă de dezvoltare personală" =) Chiar sper să daţi peste unul okay, e plăcut să vorbeşti cu cineva care ştie să te asculte.

Hisoka a zis pe 01 aprilie 2016
Păi cam d-ăia vor fi. Chestii care nu ne vor ajuta deloc să ne mai apropiem între noi. Îmi plac psihologii, însă cei buni, și în general cei din școli sunt cam superficiali și în România ăn general pentru că nici lumea nu prea se duce la psiholog de rușine să nu fie vreun ”dezaxat mintal” =/
Ce bine e să îți iei tricou cu trupe. O să îmi cumpăr unul cu Bmth mâine de pe Bestial. Abia aștept

Hisoka a zis pe 01 aprilie 2016
în* fmm tastatură

ChildOfTheUniverse a comentat pe profilul lui Hisoka pe 06 aprilie 2016
Ai mare dreptate la partea cu psihologii, chiar e păcat că atât de puţine persoane se duc pentru că au impresia că numai "psihopaţii" au nevoie de ajutor specializat. Şi eu aş vrea să mă fac psihoterapeut, tot un fel de psiholog numai că unul care se ocupă de probleme ceva mai grave, în genul traumelor, fobiilor etc. Până atunci trebuie să reglez anumite chestii la mine însămi, şi dacă nu reuşesc singură o să cer şi eu ajutor. E păcat să rămâi toată viaţa complexat sau cu anumite temeri prosteşti.
Şi eeeu am vrut să-mi iau nişte tricouri cu Metallica dar n-a vrut mama, a zis că nu dă atâţia bani pe nişte simple tricouri.. Tot îmi iau eu cu vreo ocazie, ceva, chiar îmi doresc măcar unul

Hisoka a zis pe 10 aprilie 2016
Meh, astea-s concepțiile celor de la noi, le ști prea bine. Păi ai o problemă de genul ăsta ca să te duci..?
Și eu vreau sincer să merg la cineva care să mă asculte. Simt cum anxietatea mea se cam agravează.
Știu, dar nu e numai vina ta că ești complexată de anumite chestii, însă e bine să încerci să scapi de ce nu îți face bine.
Eh, așa mai înduplecat-o cu greu pe mama pt simplul fapt că ascult metal și am început să fiu all black și să o dau pe latura asta...dar s-a obișnuit
Eh, eu zic să-ți iei că nu strică

ChildOfTheUniverse a comentat pe profilul lui Hisoka pe 21 aprilie 2016
Da, am probleme grave cu anxietatea, mă panichez foarte ușor. Acum că m-am operat au mai trecut diverși psihologi ai spitalului pe la mine dar nu m-am apucat să vorbesc cu ei pe tema asta că o dădeam în altele, ei erau acolo că să vorbim strict de operație și pentru asta nu îmi era frică, eram deja pregătită psihic.
În rest ce mai faci? Ești ok? ^-^

Hisoka a zis pe 01 mai 2016
Eu sunt bipolară. Am momente de anxietate, sau când sunt depresivă, sau când pur și simplu sunt happy. Mi se schimbă starea destul de ușor și mă cam sperie asta.
Oh, păi acolo țineți constant legătura cu vreun psiholog sau ceva? Sincer dacă aș putea să fac și eu asta în România ar fi perfect, dar ști cum e societatea la noi. Chiar am nevoie să vorbesc și să mă deschid cuiva. Am noroc că mi-am făcut un iubit care ține enorm la mine și căruia îi pot spune orice și nu mă va judeca, repede sau etc cum fac alți cunoscuți de-ai mei. A ieșit operația cum trebuie? ^-^

Eh, sunt okay, acum cu relația asta sunt mai happy, mai pozitivă și parcă mă simt mai puternică decât înainte și îmi place asta. Miercuri facem 1 lună, hihi

ChildOfTheUniverse a comentat pe profilul lui Hisoka pe 10 mai 2016
Aww mă bucur pentru tine honey, să vă ţină ^-^
Şi eu îmi schimb des starea numai că este din cauza zodiei mele, sunt gemeni şi este ceva caracteristic
Nu am chemat noi psihologul respectiv, a fost angajatul spitalului. Fiecare spital din Franţa are un număr de psihologi care vorbesc cu copiii care urmează să fie operaţi pentru că majorităţii le este foarte frică şi nu reuşesc să vadă partea plină a paharului. La mine a fost o femeie foarte de treabă.
Iar operaţia este okay, a intervenit totuşi ceva în mijlocul ei dar şi-au dat repede seama medicii şi au reparat greşeala. Peste 2 săptămâni mă voi putea întoarce la şcoală şi va trebui să mă apuc din nou de înot ca să-mi fortific muşchii. Îmi cam lipsea, sincer

Hisoka a zis pe 26 mai 2016
Mulțumesc. Din păcate ai mei îmi cam fac probleme cu relația pentru că nu prea îmi dă timp şi de ieşit afară şi îi este teamă ca nu cumva să mai dau pe acasă.
La mine în funcție de cum decurge ziua, sau din în ce fel de mediu sau atmosferă mă aflu.
Cât de drăguț, la noi îți cere şi 500 de euro pentru o amărâtă apendicită.
Şi eu mă reapuc de înot şi de tenis. Mă simt aiurea pe timp de vară dacă nu fac mişcare.
Heh, aproape am şi terminat cu tezele şi abia mai reuşesc să mai verific cum stau treburile pe aici
Whoho, vreau şi eu fără liceu ptr o săptămână... T_T Nu de alta, dar simt că mă ajunge oarecum oboseala

PysyRegina a zis pe 21 septembrie 2016
buna frumoaso
scz k te supar dar poti sa imi completezi oracolu? sunt noua...pari dragutza

ChildOfTheUniverse a comentat pe profilul lui farfrominfinites pe 30 noiembrie 2016
La mulţi ani chaaan! >;D<

farfrominfinites a zis pe 03 decembrie 2016
Awe, mersi sweetie ! :3 ^^

farfrominfinites a zis pe 28 aprilie 2017
Ți-am dat follow^^
Nice blog!

ChildOfTheUniverse a comentat pe profilul lui farfrominfinites pe 25 mai 2017
Eeey thankies! ^-^
De-abia acum văd că mi-ai scris asta tho

farfrominfinites a zis pe 05 iulie 2017
Nici eu nu prea mai am timp să intru ca înainte, e okay. Tumblr e refugiul meu

farfrominfinites a zis pe 05 iulie 2017
Nici eu nu prea mai am timp să intru ca înainte, e okay. Tumblr e refugiul meu